Timmer- en Aannemingsbedrijf               A.J. Koudstaal

         W e l k o m     o p     o n z e     w e b s i t e 

Diensten en Werkzaamheden

 

Onze diensten en werkzaamheden zijn nogal veelzijdig. We zeggen altijd van een schilderijtje ophangen tot een grote aanbouw.

We werken veel voor particulieren in en rondom Bergambacht. We onderhouden hun woning, vernieuwen of repareren hun kozijnen en verzorgen hun interne verbouwingen.  Net wat de wensen van de klant zijn. We denken met ze mee en proberen aan te voelen welke richting ze op willen. Soms ontzorgen we de mensen volledig door alle werkzaamheden voor hen te begeleiden en te regelen. Daarbij geven wij een eerlijk advies voor een eerlijke prijs. 

Wij hebben door de jaren heen een netwerk van onderaannemers en specialisten om ons heen verzameld. Zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn en een optimale kwaliteit kunnen bieden.

U moet denken aan specialisten op het gebied van constructies, tegelwerk, loodgieterswerk, tuin/bestratingswerkzaamheden, schilderwerk, elektrotechnische werkzaamheden en stukadoorswerkzaamheden.


Wij bestellen al onze materialen en producten bij toeleveringsbedrijven die garant staan voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vaak laten wij ons ook door hen adviseren om de juiste keuze te kunnen maken.

Ook werken wij veel voor eigenaren van winkels en bedrijven. Mede omdat wij als bedrijf midden in Bergambacht op de Hoofdstraat gevestigd zijn, kunnen wij snel en flexibel hun timmerwensen vervullen. 


Onze werkplaats is uitgerust met alle houtbewerkingsmachines. Wij kunnen in principe alles zelf maken. Kozijnen, ramen, dakkapellen, luiken, boeiboorden, overstekken, betimmeringen, keukens, kasten, bureaus etc. etc..

Dus u kunt ook bij ons terecht om materialen op te halen/ te bestellen of om dit gelijk op maat te laten zagen. U kunt altijd langskomen voor advies.

Ook voor noodgevallen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij een kapotte ruit, na stormschade, of voor werkzaamheden na een inbraak of brandje. Omdat wij klein qua omvang zijn en flexibel zijn ingesteld, kunnen wij u snel helpen.  

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail